Despre noi

Despre noi

Povestea noastră

Suntem o unitate ce a luat ființă din pasiunea si experienta pe care oamenii noștri au acumulat-o in acest sector de activitate. De peste 13 ani echipa noastră se ocupa cu profesionalism de proiectarea si realizarea de piese de schimb si confecții metalice pentru diverse sectoare industriale.

Încă din 2005, de când ne-am înființat, ne caracterizează seriozitatea, profesionalismul și promptitudinea cu care răspundem cerințelor clienților, iar certitudinea unui lucru bine făcut și pus la punct în cel mai mic detaliu este țelul pe care ni-l propunem de fiecare dată. Necesitatea tot mai mare a pieței de repere de serie mică și medie realizate prin prelucrări mecanice prin așchiere și piese turnate ne-a motivat dezvoltarea politicilor de calitate în relație cu clienții noștri și ne-a dat posibilitatea asimilării tehnologiilor de realizare a produselor pe care aceștia ni le solicită.

Cu ce ne ocupăm

Ne ocupăm de prelucrări prin așchiere ale pieselor turnate in metal sau din mase plastice.

  • Strunjire 70% 70%
  • Frezare 90% 90%
  • Rectificare 85% 85%

Prelucrare din pasiune

Unul dintre motivele pentru care echipa de la SandTopMetal a rezistat cu brio de-a lungul timpului și a reușit să se coaguleze într-o echipă de profesioniști este pasiunea. Punem pasiune în absolut tot ceea ce facem. De la pregătirea zilnică a porceselor tehnologice, la a ne asigura că avem tot timpul la îndemână instrumentele, sculele și metodele pentru a putea să livrăm cel mai înalt nivel de calitate până la procesul de îmbunătățire continuuă – punem pasiune iar această pasiune se vede.
Dincolo de orice relație pur economica există oameni iar în cazul echipei noastre, există profesioniști.

Ne dorim și reușim să pasrăm vie amintirea unor zile în care specialiștii din domeniul nostru erau extrem de apreciați. Echipa noastră este formată din oameni polivalenți, capabili să își asume orice tip de provocare indiferent de dimenasiunea acesteia.

 

Dacă doriți să intrați în contact cu noi, ca rugăm să folosiți formularul de contact de mai jos sau pagină dedicată.